Apocalypto

Nota IMDb 7.8/10 from 100,855 users - Drama, Thriller
Vezi Trailer
Actori: Gerardo Taracena, Raoul Trujillo

Intotdeauna m-au fascinat filmele istorice, care prezinta legende, mituri, mistere, dar mai ales adevaruri. Poate e vorba de curiozitate, de ceva necunoscut mie, dar povestile despre trecut mi se par mult mai interesante decat cele despre viitor. Mi se pare mai fascinant sa stiu cum am ajuns aici, decat unde voi ajunge intr-o buna zi.

Si trebuie sa precizez ca Mel Gibson are o reputatie in a realiza acest gen de filme, istorice, dar mai presus decat orice are reputatia de a expune spectatorii la multa spre foarte multa violenta, fizica si psihica deopotriva.

Apocalypto e un film a carui profunzime m-a marcat zile intregi, un film extraordinar de bun despre civilizatia mayasa, despre lupta pentru supravietuire, despre dragostea fata de urmasi. Repet, un film foarte bun, dar pe care va recomand sa il urmariti in bratele partenerului.

Ceea ce filmul aduce nou e o civilizatie despre care nu stim mai nimic, pe care o creeaza de la zero, de la arme, la traditii, la reguli, la infatisare si o prezinta intr-un mod atat de realistic incat ajungi sa faci parte din ea.

In acest film nu veti vedea actori celebri, clisee, nu veti avea ocazia sa spuneti " Bine, asta apare in fiecare film" sau " inca un film despre asta...", e unic si merita apreciat ca atare.

Torrent: Calitate DVD
Vezi Online #1: DVD
Vezi Online #2: DVD subtitrat
Vezi Online #3: Alternative

If you liked this then like it... now!