Awake

Nota IMDb 6.5/10 from 31,503 users - Thriller
Vezi Trailer
Actori: Hayden Christensen, Jessica Alba, Terrence Howard

Realitatea este cruda, spun unii, dar niciodata nu mi-as fi inchipuit ... cat de cruda poate fi. Statisticile spun ca in fiecare an peste 21 de milioane de oameni sunt pusi sub anestezie, iar 1 din 700 ramane intr-o stare de constienta mentala. Asta inseamna ca desi corpul uman ramane inert, creierul este mai treaz decat oricand, el gandeste si simte tot.

Ca sa intelegeti pe deplin ce inseamna asta, va voi explica pe larg situatia. Daca un anumit individ se afla pe masa de operatii, practic corpul lui va ramane imun la orice semnale de autoaparare transmite creierul, el nu se va misca oricat de disperat va urla in interior omul respectiv si oricat de mare ar fi durerea resimtita de cutitul care patrunde pielea, iar apoi treptat tesutul muscular.


E de-a dreptul infricosator sa te gandesti ca asa ceva ti s-ar putea intampla, iar daca pe parcursul acestei dureri mai si afli ca iubita ta e o materialista fara suflet, care lucreaza mana in mana cu doctorii care te-au anesteziat si care tu presupui ca iti sunt prieteni ca sa iti fure averea, nu mai e infricosator, e tragic.

Awake e un film pe care eu l-as descrie "mind blowing" ( as traduce, dar nu cred ca este vreun cuvant in romana care sa descrie exact cat de socant este filmul, dar mai ales realitatea pe care o prezinta).

Concluzie: feriti-va de doctori si de anestezii!

Torrent: Calitate DVD
Vezi Online #1: DVD
Vezi Online #2: DVD subtitrat
Vezi Online #3: Alternative

If you liked this then like it... now!