The Break up

Nota IMDB 5.8/10 (45,585 votes) - Comedie, Drama
Vezi Trailer
Actori: Jennifer Aniston, Vince Vaughn, Jon Favreau

The Break-up e, dupa parerea mea desigur, unul dintre cele mai realiste filme din punct de vedere feminin, exprimand cam toate problemele care exista intr-o relatie oarecum sanatoasa, in care cei doi chiar se iubesc, insa incompatibilitatea dintre ei isi spune cuvantul.

Brooke Meyers (Jennifer Aniston) este o tipa deosebit de inteligenta, care lucreaza intr-o galerie de arta, care picteaza la randul ei, frumoasa, gospodina si care il iubeste pe Gary Grobowski (Vince Vaughn) mai mult decat orice. Pentru el si pentru relatia lor ea face cam... tot. Perfectionista din fire, ea se ocupa de la pregatit haine, la gatit, spalat vase, planuri pentru ei doi, mers la servici, facut cumparaturi etc, iar cand prietenul ei cu care locuieste impreuna uita sa cumpere lamai pentru cina pregatita de ea pentru familia acesteia, totul capata o noua dimensiune.


Filmul e atat de realist incat noi, femeile ne putem identifica in fiecare din micile detalii: de la nervii pentru ca el vrea sa stea sa se uite la meci in loc sa ne ajute la spalat vase, de la nervii care apar atunci cand il rogi sa faca un lucru atat de nesemnificativ si el ignora cu desavarsire indicatiile tale, ca sa nu mai vorbim de discutiile care apar de fiecare data dupa ce familia ta pleaca.

As vrea sa spun ca filmul e realist si din partea barbatilor, dar pentru ca nu sunt barbat, nu imi permit sa fac astfel de afirmatii, asa ca o sa ma rezum la a spune ca povestea filmului se concentreaza pe Brooke si eforturile ei de a mentine o relatie sau de a o repara chiar si atunci cand stii ca e stricata.

Daca ar fi sa incadram filmul intr-o tipologie as spune ca e o drama, realista cu elemente umoristice si cu o mare doza de sarcasm din partea regizorului si scenaristului, pentru ca unele intamplari par create numai ca sa le dea peste nas celor doi. Si daca tot vorbeam de umor, as spune ca acesta deriva din incercarile disperate ale celor doi, de a-si arata unul altuia cat de mult greseste persoana de langa si de ce nu... de a castiga cearta, pana in momentul in care lectiile devin realitatea cruda, iar micile exagerari devin abisuri.

 Torrent : Calitate DVD
Vezi Online #1 : DVD
Vezi Online #2 : DVD subtitrat  
Vezi Online #3: Alternative

If you like this then like it... now!