Country Strong

Nota IMDB 5.9/10 (4,873 votes)- Drama
Vezi Trailer
Actori: Gwyneth Paltrow, Tim McGraw 

Country Strong e unul din putinele filme gen country in care se vorbeste despre altceva decat chemarea pamantului, despre tauri, chiuituri si celebrele cizme de cowboy. E o drama in adevaratul sens al cuvantului, in care experienta isi spune cuvantul fie ca vorbim despre povestea filmului in sine, cat si despre actrita Gwyneth Paltrow. Am vazut-o in multe roluri, diverse, dar aici vine cu ceva mai mult decat talentul ei actoricesc... vine cu o voce extraordinara si nu ma refer la micile printese care odata ajunse actrite isi incearca norocul in muzica sau invers, ci la o adevarata artista cu o voce remarcabila.
Intrunchipand o celebra cantareata doborata de pierderea copilului si publicitatea negativa din perioada respectiva, Gwyneth Paltrow (interpretand Kelly Canter) da tot ce e mai bun in acest film. Ea apare cantand cot la cot cu artisti celebri precum Tim McGraw si ne impresioneaza din toate punctele de vedere.

Povestea se invarte in jurul unui tanar artist debutant Beau Hutton, cu un suflet curat, care se indragosteste de puterea lui Kelly, de vocea si talentul acesteia, dar care vede sensibilitatea si vulnerabilitatea ei si face tot posibilul sa o ajute sa-si revina dupa pierderea suferita, a sotului acesteia care se imparte intre ascunderea sentimentelor lui fata de pierderea copilului si dorinta de a avea succes si de a o readuce pe scena pe sotia lui, a lui Kelly care se lupta intre dorinta de a nu-si dezamagi sotul si fanii, de a-si continua cariera pe plan muzical si dorinta de a avea liniste si pace, si a unei tinere papuse Chiles Stanton, o fosta miss, care viseaza ca intr-o zi va ajunge o stea la fel de mare ca si Kelly.

Este o drama din toate punctele de vedere si pentru toate personajele implicate, cu final fericit as spune eu, dar sunt convinsa ca pentru multi va fi greu de privit in acest mod.

Torrent : Calitate DVD