Everybody's Fine

Nota IMDb 7.2/10 from 18,656 users - Drama, Comedie
Vezi Trailer
Actori: Robert De Niro, Drew Barrymore, Kate Beckinsale, Sam Rockwell

Everybody's fine e unul dintre putinele filme realiste si crude in acelasi timp in ceea ce priveste familia, relatiile dintre membrii acesteia si asteptarile pe care parintii le au de la copiii lor.
Frank Goode este un parinte, vaduv, care simte pe umerii lui responsabilitatea de a prelua grija fata de copii, o sarcina care apartinuse intotdeauna sotiei sale. Si ii cheama in vizita de Craciun, asa cum se intampla in fiecare an, ca sa ii vada, sa vorbeasca cu ei, iar mai apoi sa ii poata spune sotiei sale ca "toti sunt bine".


Dar, cum se intampla de cele mai multe ori, parinti au asteptari, copiii au temeri, iar frica de a nu-si dezamagi parintii acapareaza orice simt al responsabilitatii si onestitatii fata de acesta. Asa ca, in primul an de la moartea sotiei sale, fiecare dintre copii refuza sa isi viziteze tatal, cu un motiv bine intemeiat, dar cunoscut doar de ei.

Nu va spun mai multe pentru ca asta ar insemna sa stric tot filmul. Va spun doar atat, e dur sa vezi cat de mult rau fac cele mai bune intentii.

PS. Inainte de alte pregatiri pentru film, va sugerez sa aduceti pachetul cu servetele cat mai aproape... veti avea nevoie de el cu siguranta.

Torrent: Calitate DVD
Vezi Online #1: DVD
Vezi Online #2: DVD subtitrat
Vezi Online #3: Alternative

If you liked this then like it... now!