Oldies But Goldies - Enemy at the Gates

Nota IMDb 7.4/10 (73,704 votes) - Drama
Vezi Trailer
Actori: Jude Law, Ed Harris, Joseph Fiennes, Rachel Weisz

In general, femeile se feresc de filme de razboi, cu mult sange, impuscaturi, actiune bla bla, dar atunci cand apare si un personaj principal feminin, povestea de razboi devine una de dragoste, iar interesul acestora creste substantial.
As spune, fara doar si poate, ca Enemy at the Gates este un film bun, care poate fi vizionat in cuplu, el pasionat de arme, lupta, orgolii, iar ea induiosata de dragostea lor, de taria si totodata sensibilitatea ei, la care se mai adauga si un copil dragut, mic, innocent, usor de pacalit.Povestea care sta la baza acestui film prezinta rivalitatea sau mai bine spus competitia a doi soldati lunetisti, unul rus, iar altul neamt, din timpul Bataliei de la Stalingrad cand ei isi demonstreaza abilitatile de a tinti, netinand cont de mize. Este un razboi care se rezuma, in viziunea realizatorului acestui film, la lupta dintre doi oameni si abilitatile lor de a tinti. Este un razboi al imaginii, in care soarta unei natiuni se sprijina pe luneta unui singur om, a eroului care Vassili Zaitsev trebuie sa devina pentru a-si apara patria si dragostea.
Este un film despre mandrie, despre putere mai inainte de toate, cand vietile oamenilor nu conteaza, iar ei sunt considerati un simplu punct pe harta tintelor, cand viata unui mic copil devine o miscare strategica pentru a-l determina pe celalalt sa greseasca.
Enemy at the Gates este o drama, bazata pe fapte reale, care ii are in rolurile principale pe Jude Law, Ed Harris, Joseph Fiennes si Rachel Weisz si care poate fi considerat un “Must see” macar o data in viata asta.

Torrent : Calitate DVD
Vezi Online #1: DVD
Vezi Online #2: DVD subtitrat
Vezi Online #3: Alternative

If you liked this then like it... now!