Paul

Nota IMDb 7.1/10 from 50,365 users - Comedie
Vezi Trailer
Actori: Voce Paul - Seth Rogen, Simon Pegg, Nick Frost, Jason Bateman 

Filme despre extraterestrii s-au tot facut, majoritatea prezentand creaturile provenite de pe alta planeta ca extrem de avansate din punct de vedere tehnologic si in cautare de resurse.

In principal, extraterestii au fost intotdeauna the "bad guys", care vor sa ne omoare pe toti, sa ne rapeasca, sa ne distruga lumea, sa ne fure resursele, sa ne cucereasca planeta si cate si mai cate. Dar de putine ori, extraterestrii au fost niste creaturi simpatice, amuzante, cu nume normale si obiceiuri la fel de neortodoxe ca si restul planetei.

Paul, este un individ, care a deraiat putin de la drumul lui si a ajuns pe ... Pamant, insa diferenta dintre el si alti pamanteni e "socanta"... in afara de fizic... nu prea exista vreuna. Paul... are un nume... vedeti si voi... Paul, total normal, comun, obisnuit. El bea bere, fumeaza substante interzise, injura, face misto si orice alte lucruri pe care un om obisnuit le-ar face.

Ei bine, are el cate atu-uri fata de restu pamantenilor, dar astea vi le las voua sa le descoperiti.

"Paul" este o comedie draguta, inedita, cu umor britanic 100%, cu niste personaje mai mult decat hilare : o tipa draguta, fata lui tata, tinuta din scurt care ajunge sa invete toate obiceiurile proaste ale planetei in compania Clive si Graeme, doi tineri in cautare de ... senzational extraterestrial, si Paul ( senzationalul extraterestrial).

Torrent: Calitate DVD
Vezi Online #1: DVD
Vezi Online #2: DVD subtitrat
Vezi Online #3: Alternative

If you like this then like it... now!