Perfume - The story of a murderer

Nota IMDb 7.5/10 from 67,567 users - Drama, Thriller
Vezi Trailer
Actori: Ben Wishaw, Dustin Hoffman, Alan Rickman

Si am ajuns si la categoria creepy movies, din care trebuie in mod absolut necesar mentionat "Perfume. The Story of a murderer", povestea unui tanar nascut cu un simt olfactiv deosebit de dezvoltat, care din dorinta de a crea cel mai deosebit parfum din intreaga lume, gaseste esenta perfecta... corpul unor femei, pe care le vaneaza dupa mirosul lor.


Este greu de inteles un astfel de om, care ucide din dorinta de a crea ceva atat de frumos si delicat, insa modalitatea in care scriitorul a creat scenariul acestui film va va face ca in final sa intelegi intr-o mica masura pasiunea lui Jean-Baptiste Grenouille si chiar sa justificati actele sale. In teorie, ca in practica... este mai greu de justificat o serie de crime precum acestea.

Chiar daca povestea pare infricosatoare, "Perfume. The Story of a murderer" va va transporta intr-o luma indepartata creata atat de realist incat veti avea impresia de multe ori, ca va aflati in ea.

Un film psihologic, care descrie in detaliu fiecare element din mintea si actiunile ucigasului si reda o frumusete de nedescris a mirosurilor ce ne inconjoara.

Torrent: Calitate DVD
Vezi Online #1: DVD

If you liked this then like it... now!