Oldies But Goldies - Beowulf and Grendel

Nota IMDb 6.0/10 from 8,502 users - Drama
Vezi Trailer
Actori: Gerard Butler, Ingvar Sigurosson, Stellan Skarsgard

De regula "filmele grele" sunt vechi de zeci de ani si imediat lumea se duce cu gandul la Titanic, la filmele lui Alfred Hitchcock, la Casablanca sau altele de genul asta, insa eu consider ca Beowulf and Grendel ofera o alta semnificatie termenului.

Am inceput sa vizionez Beowulf and Grendel ca un film istoric, realizat pe baza unui mit, cu razboi, lupte etc, dar am ramas surprinsa de maniera aparte a prezentarii lui. Spun maniera aparte pentru ca povestea filmului este prezentata intr-un mod foarte asemanator unei piese de teatru. Nu... nu va ganditi la acte cu scenete, ci ma refer strict la narator si la modul lui de a prezenta unele scene.

Iar pe langa aceasta caracteristica aparte as mai putea preciza si altele ce transforma filmul intr-un "Must see" : in primul rand povestea si lectia de viata ce sta la baza ei, pentru ca filmul are o morala extrem de profunda, in al doilea rand personajele deosebit de autentic conturate, in al treilea rand peisajele si mai presus de toate finalul.

In acest film veti vedea personaje mitice, razboinici neinfricati, monstrii manati de sentimente precum cinste si onoare, dar veti avea parte de multe surprize.

Torrent: Calitate DVD

If you liked this then like it on facebook... now!