The Blind Side

Nota IMDb 7.6/10 from 67.998 - Drama
Vezi Trailer
Actori: Sandra Bullock, Quinton Aaron, Tim McGraw

Multi spun ca viata se bazeaza pe sansa, pe norocul de a te naste intr-o tara dezvoltata, intr-o familie buna si alte asemenea afirmatii, care de multe ori nu sunt altceva decat scuze, dar in unele cazuri exceptionale aceste afirmatii contin un adevar greu de contestat.

Michael Jerome Oher este in prezent cunoscut ca un fotbalist american al Baltimore Ravens in NFL ( National Football League), iar motivul pentru care el a ajuns acolo este doamna Leigh Anne Tuohy, care i-a oferit adapost si educatie in conditiile in care tatal lui este necunoscut, iara mama sa dependenta de droguri.

Filmul "The blind Side" se bazeaza pe aceasta poveste reala, prezentand intalnirea celor doi si modul in care vietile lor s-au influentat reciproc. Acesta spune povestea lui Leigh Anne Tuohy, interpretata de Sandra Bullock, o femeie remarcabila care isi dedica o buna parte din viata pentru a-i asigura un viitor mai bun acestui tanar si talentat sportiv, care a avut ghinionul de a se naste in situatia descrisa mai sus.

Va recomand cu placere un film despre bine si despre bunatatea unor oameni care nu urmaresc nimic in schimb decat sa ofere unui copil aceleasi sanse pe care altii le au.

Torrent: Calitate DVD
Vezi Online #1: DVD
Vezi Online #2: DVD subtitrat

If you liked this then like us on facebook... now!