Head in the Clouds

Nota IMDb 6.4/10 from 6.465 - Drama, Romantic
Vezi Trailer
Actori: Charlize Theron, Stuart Townsend, Penelope Cruz

Filmele despre razboi prezinta aproape intotdeauna o latura violenta si una extrem de emotionala, dezvaluie povesti ale unor oameni prinsi intre datorie si iubire, intre patriotism si familie, intre credinta si dorinta. Insa putine dintre ele reusesc sa prezinte intr-un mod atat de erotic si senzual relatia dintre trei oameni si lupta pe care fiecare dintre acestia o duce cu el insusi.


Stuart Townsed intruchipeaza un profesor, manat de patriotism si devotiune fata de poporul sau, insa care uita realitatea razboiului inconjurator pentru o perioada de tim, traind un vis alaturi de doua femei extrem de senzuale. Menage -a-trois, pasiune, placere si dragoste sunt cateva dintre cuvintele care pot caracteriza relatia celor trei, pana cand constiinta isi reia rolul in mintea lui Guy Malyon, moment in care tragedia, singuratatea si frica vor lua locul acestora.

Head in the Clouds este un film bun, despre arta de a trai, despre placerea de a te bucura de lucrurile marunte ale vietii si despre responsabilitatea de a fi pana la urma un patriot. Mai mult decat atat veti lua parte la transformarea unei femei trezita din betia placerii intr-o adevarata eroina.

Enjoy!

Torrent: Calitate DVD


If you liked this then like us on facebook... now!