Incearca Serialul - Grimm

Nota IMDb 7.5/10 from 3.421 - Serial
Vezi Trailer
Actori: David Giuntoli, Russell Hornsby, Bitsie Tulloch

Nu sunt fan Vampire Diaries si True Blood sau mai rau decat acestea doua la un loc, seria Twilight, dar imi place ideea de monstri/vampiri, iar ca sa gasesc ceva pe gustul meu a trebuit sa caut un pic. Rezultatul a fost un serial de talie medie, dar in care se observa de la un episod la altul ca usor usor creste in popularitate si calitate.


Serialul se axeaza pe povestile fratilor Grimm iar creatorii au incercat sa combine idea de monstri ce traiesc printre noi dar care nu pot fi vazuti de catre oricine decat de alti monstri sau de un Grimm. Partea interesanta este ca acesti Grimmi sunt de fapt spaima monstrilor asa ca e placut sa vezi cum raul si-a gasit nasul si evita orice contact direct cu binele. Asta nu inseamna ca uneori acesti monstruleti nu isi incearca norocul cu Grimm, doar ca intr-o mica masura.

Este un serial cu monstri undercover, nu ,nu sunt vampiri fardati in el si nu suge nimeni nimic. Exista acel aer de serial de bun gust, cu cateva efecte speciale intr-o oarecare masura acceptabile. Un umor foarte bine construit, oferit pe alocuri, exact in momentele potrivite. Il recomand cu placere pentru cei care doresc ceva nou, mai diferit.

Torrent: Episodul 1 din Sezonul 1
Subtitrare: Episodul 1 din Sezonul 1
Vezi Online #1: Episodul 1 din sezonul 1
Vezi Online #2: Episodul 1 din sezonul 1
Vezi Online #3: Episodul 1 din sezonul 1


If you liked this then like us on facebook... now!