Reign Over Me

Nota IMDb 7.6/10 from 48.223 - Drama
Vezi Trailer
Actori: Adam Sandler, Don Cheadle, Jada Pinkett Smith

Imi plac mai toate genurile de filme, atata timp cat sunt bune si au un mesaj, fie ca e unul profund sau doar o metoda de a te distrage de la grijile cotidiene pentru cateva minute. Insa daca ar fi sa aleg un anumit gen de film preferat ar fi dramele-comedii care transmit un mesaj incredibil de profund sub o forma cat mai usor accesibila tuturor si anume umorul.

Reing over me se incadreaza perfect in aceasta tipologie prezentand situatia tragica a unui om, care si-a pierdut familia intr-un accident aviatic si singura modalitate pe care a gasit-o de a-si continua viata a fost sa ignore acest eveniment, sa se prefaca ca nu s-a intamplat, sa nu vorbeasca despre familia sa si despre impactul pe care moartea lor l-a avut asupra sa.


Intalnirea accidentala dintre Charlie si colegul sau de camin din liceu insa va aduce dupa sine o serie de evenimente, fortandu-i pe cei doi sa isi accepte problemele si sa incerce sa le rezolve, impreuna si separat.

Reign over me aduce dupa sine cateva lacrimi sincere, cateva rasete din adancul sufletului, o lectie de viata presarata cu cateva picaturi de nebunie curata si aproape doua ore de vizionare placuta. Enjoy!
Subtitrare: DVD aXXo version
Vezi Online #1: DVD
Vezi Online #2: DVD subtitrat


If you liked this then like us on facebook... now !