Charlie Wilson's War

Nota IMDb 7.2/10 from 51.498 - Drama, Comedie
Vezi Trailer
Actori: Tom Hanks, Julia Roberts, Philip Seymour Hoffman

Politica, o specie aparte a mediului social, dispretuita de multi, ignorata de majoritatea si manipulata de cei putini, dar cu putere... data de popor in mod paradoxal.

Aceasta ar fi una dintre descrierile cele mai potrivite ale termenului de politica, iar cand mai adaugi si film... rezultatul este o chestie care dureaza minute bune si care te plictiseste de moarte. De cele mai multe ori...

Spun asta pentru ca exista si exceptii: Charlie Wilson's War.


Acest film prezinta sfera politica intr-un mod ironic, comic, dar tragic in acelasi timp. Puteti spune chiar ca regizorul filmului impreuna cu echipa sa de scenaristi, actori etc a preluat stilul lui Caragiale ironizand scena publica, politica mai cu seama. Veti vedea in acest film, cum un om poate face o schimbare ( daca vrea desigur) si cum ocazional din randul multor politicieni corupti si nepasatori se ridica unul care intr-adevar face ceva.

Mai mult decat oricat, in acest film este vorba de nepasarea si incompetenta acelora dintre politicieni, care nici macar nu constientizeaza pozitia sau situatia in care se afla, fiind prea ocupati cu distractiile care le revin in urma " muncii depuse".

Si asa cum de multe ori se intampla, in spatele acestui barbat puternic care devine
Charlie Wilson se afla o femeie, care a adus in atentia sa situatia tragica care necesita solutionare.

Subtitrare: DVD axxo Version
Vezi Online #1: DVD
Vezi Online #2: DVD subtitrari


If you liked this then like us on facebook... now!