Despre MG


  " Toate site-urile iti pun la dispozitie tot felul de filme sa le vezi in diferite formate, dar nici unul nu iti spune la care merita sa te uiti. Aici iti punem pe pagina cele mai bune alegeri in materie de film si seriale. "

Despre Recomandari
Vom incerca pe cat posibil sa ocolim blockbustere si filme care in mod sigur au fost vizionate de toata lumea , de exemplu The Dark Knight / Titanic / Lord of the Rings / Avatar / Prison Break pentru ca nu are rost.
In schimb ne vom axa pe filme sau seriale despre care poate nu ai auzit sau poate nu le-ai acordat o sansa. Recomandarile noastre nu dau gres niciodata.


Despre Guideri
Industria din spatele acestui proiect sunt doi guideri iubitori de filme bune :

Miss Froghi
A good film is when the price of the dinner, the theatre admission and the babysitter were worth it. ~Alfred Hitchcock spunea, iar eu una… sunt perfect de acord.
Imi plac filmele bune, care te marcheaza, care te fac sa gandesti, care te fac sa razi sau sa plangi dupa o luna de cand le-ai vazut doar pentru ca ti-ai amintit o secventa din ele si consider vizionarea unor filme proaste o enorma risipa de timp si bani, daca tot e sa mergi la cinema.
Fiind femeie stiu, cunosc, ceea ce ele vor sau nu vor sa vada, ce considera interesant sau incredibil de plictisitor, asa incat impreuna cu Migi voi incerca sa va ofer variante pentru acele nopti cand sunteti singure acasa, plictisite, departe de sau fara iubit, dar si pentru acele nopti cand va inghesuiti in bratele partenerului si n-ati mai vrea sa plecati de acolo.

Mister Migi
" Buna, eu sunt Migi si sunt pasionat de filme si seriale de calitate. Cand zic filme de calitate ma refer la faptul ca sunt atent la micile detalii, cum ar fi daca scenariul este scris bine, daca actorii isi intra bine in rol, daca efectele speciale sunt de bun gust, daca totul este pus bine la punct cap coada, dar cel mai important este ce sentimente iti trezeste fiecare film in parte. Nu savurez orice fel de "cascaval", doar cel de calitate "Unde ne gasesti?

Pe pagina de Facebook la www.facebook.com/MovieGuiders - nu uita sa dai like
Pe user-ul de Facebook la www.facebook.com/MovieGuider - nu uita sa dai friend request
Pe Twitter la twitter.com/MovieGuiders - nu uita sa dai follow
La o adresa de e-mail Movie.guider@facebook.com - momentan
                                                                                               ...si da suntem din Cluj-Napoca, Romania